rólunk filózófiánk szolgáltatásaink munkáink kapcsolat

          filózófiánk      szolgáltatásaink      munkáink      kapcsolat

WE CREATE AND CHARM

A marketingkommunikáció és az értékesítés terén szerzett sokéves tapasztalat, végtelen odaadás a mindennapi munkában, magas színvonalú kreativitás az egyedülálló image megteremtéséhez. Csak néhány reklámügynökségünk főbb jellemzői közül, amelyeknek köszönhetően ügyfeleink bíznak bennünk és ragaszkodnak hozzánk. Persze varázsunk titka ennél sokkal több. Reklámügynökségünk teljes körű szolgáltatást nyújt, ezért partnereink elvárásainak minden téren meg tudunk felelni. Mindenkinek sokkal egyszerűbb, ha minden egy kézben van. Bármilyen reklámmal kapcsolatos feladatról legyen szó – hosszú távú stratégiák és kreatív koncepciók kidolgozása, ATL / BTL kommunikáció, DM / promóciós vagy image-kampány, online kommunikáció / weboldalkészítés / keresőmarketing, médiatervezés és -vásárlás, nyomdai, illetve egyéb gyártás, egyedi reklámajándékok – nálunk felkészült, mindig segítőkész munkatársak várják a megbízásokat. Akiket nem nagyon lehet zavarba hozni, hiszen már jó egy évtizede edződnek a marketingkommunikáció csodás világában.

Teszik mindezt éjjel-nappal, hosszabb-rövidebb határidőkre, néha tegnapra, mindig a legmagasabb színvonalon, a minőséget megőrizve. Csak így, és soha másképp, mert profik. Ezért dolgoznak nálunk. Alábecsülnénk önmagunkat, ha reklámügynökségünk sokoldalúan hasznosítható tudását és tapasztalatát a marketing terén csak Magyarország 93 ezer négyzetkilométerén bocsátanánk ügyfeleink rendelkezésére.

Hazai és nemzetközi multinacionális cégek magyarországi reklámtevékenységének elősegítése mellett más EU-tagállamokban – elsősorban Ausztriában és Hollandiában – is vannak ügyfeleink. Hadd ne legyünk szerények: külföldi ügyfeleink a hazai csapat helyett gyakran a mi reklámügynökségünket preferálják, a mi koncepcióinkat választják, a mi gondolatainkat adaptálják a saját nyelvükre. Ez azért több a semminél.

Ennyi varázsunk titka, amivel bárkit elbűvölünk, aki hozzánk fordul.

A többit majd élőben. Várjuk.